Kismama- és gyermekágyi masszázs

A női test már a várandósság ideje alatt is hihetetlen változásokon megy át. A növekvő gyermek fokozatosan alakítja édesanyja testét, egyre nagyobb helyet követelve magának. A terhesség során gyakori panasz a derék és hátfájás, a lábak fájdalma. A várandósság 2. trimeszterétől különösen kellemes lehet egy ülő testhelyzetben végzett hátmasszázs, ami nemcsak a testnek, de a léleknek is felüdülést jelent.

A szülés csodálatos eseménye szintén hatalmas megterhelést jelent a női szervezet számára. A tágulási szakban kisebb-nagyobb zúzódások keletkezhetnek a medencetájékon, nem ritka pl. a farokcsont elmozdulása. A gyermekágyi szakaszban (vagy később is) mindez komoly fájdalmat jelenthet, amit a szoptatás miatt nem javasolt gyógyszerekkel enyhíteni. Ilyenkor a legjobb megoldás egy gyengéd masszás, mely ülve végezhető és hatékony, egyedülálló segítséget jelenthet a derék-, csipő-, hát-, és vállfajdalmak enyhítésében. A masszázs sok esetben pótolhatja a gyógyszeres kezelést, illetve átmeneti segítséget nyújthat, míg az orvosi beavatkozás lehetővé válik. (A masszázs az orvosi vizsgálatot és indokolt esetben orvosi kezelést nem helyettesíti!)

Az újszülött gyermek mellől az édesanyának el sem kell mozdulnia, előre egyeztetett időpontban kedvezményes kiszállási díj ellenében házhoz megyek!

Minden manuálterápia, így a masszázs is hatékonyabb, ha kúraszerűen végezzük.
Félórás ülőhelyzetben végzett kezelés megfelelő lazító olajok használatával segíti a regenerálódást és a bőr feszességének visszanyerését.

A kismamama- és gyermekágyi masszázs ára egy alkalommal Kaposváron a kiszálással együtt 2500 Ft. Bérlet vásárlása esetén 20% kedvezményt adok.

Árak: Egy alkalom 2500 Ft
5 alkalmas bérlet: 10 000 Ft

Kaposváron kívül a kiszállási díj megegyezés szerint. Ajándékutalványként is megvásárolható ez a kezelés is. Gondoljon várandós szeretteire, ismerőseire.